Coconut Acid

Tai riebalų rūgštys, gautos iš kokosų aliejaus, turi ilgą galiojimo laiką, yra netoksiškas ir saugus naudoti. Jis daugiausia naudojamas muilo ir kosmetikos gamyboje. Tyrimai rodo, kad jis turi stiprių antibakterinių savybių. Tyrimai taip pat parodė, kad jis šiek tiek padididinai bendrą cholesterolio kiekį, susijusį su vidaus naudojimui kokoso rūgšties. Tačiau vėliau jis buvo priskirtas tam, kad DTL padidėtų (gerojo cholesterolio), o tai lėmė mažesnį visų / DTL cholesterolio santykį aterosklerozinių sumažėjimui.